Vitajte!    Dnes je 28. 03. 2024 - meniny má Sona
Prihlásenie | Registrácia
Bleskovky:   
16.06.2011 Mazda zvoláva do servisov vozidlá Mazda3 predchádzajúcej generácie kvôli problémom so stieračmi >>    07.06.2011 Automobilka Audi dnes oficiálne zahájila výrobu nového kompaktného SUV modelu Q3 >>    01.06.2011 Mercedes-Benz triedy E si od marca 2009 kúpilo už 550 000 zákazníkov >>    30.05.2011 Fiat je novým Top sponzorom národného futbalového tímu Talianska >>    27.05.2011 Od polovice roka 2007 vyrobila Škoda Auto v čínskom závode Shanghai Volkswagen už 500 000 vozidiel Octavia, Fabia a Superb >>   

Z VAŠICH PRÍSPEVKOV

KATALÓG FIRIEM

SLOVNÍK MOTORISTU

  • DOHC

    Double Overhead Cam
    Ventilový rozvod motora s ...

  • Sedan

    Označenie konkrétneho typu karosérie osobných automobilov. Označením ...

  • 4WD

    Four Wheel Drive
    Pohon štyroch kolies

    ...

  • IDSPLUS

    Interactive Driving System Plus
    Konštrukčné riešenie podvozku ...

  • AWD

    All wheel drive
    Pohon všetkých kolies

    ...

Zobrazit všetko

POSLEDNÉ KOMENTY

RSS kanál

Úvodná stránka arrow MAGAZÍN arrow Tuning arrow Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz

Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz

Napísal Marek Szabados  16.05.2010   Facebook  Zdieľaj na Facebooku

Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz V rámci aktuálneho ročníka tradičného festivalu automobilového tuningu a klubovej scény Tuning World Bodensee v nemeckom Friedrichshafene sa úpravca Steinmetz blysol atraktívne zušľahchteným exemplárom novej generácie modelu Opel Astra.








Ako špecialista na značku Opel zareagovala spoločnosť Steinmetz Opel-Tuning na uvedenie novej Astry (model J) medzi prvými a svoj program úprav predstavila ešte pred ukončením vývoja výkonového upgradu pre jej pohonné jednotky. Keďže išlo o vôbec prvú verejnú prezentáciu novinky, mohli návštevníci Tuning World Bodensee 2010 vidieť upravenú Astru s logom Steinmetz ako úplne prví na svete.


Dynamicky štylizovanú karosériu novej generácie obľúbenej Astry doplnili dizajnéri z nemeckého Aachenu o aerodynamický nadstavec predného nárazníka, ktorý decentne zvýrazňuje vizáž predných partií, rovnako ako čierne mriežky v maske chladiča a spodnom nasávacom otvore. Vzadu sa zmeny prejavili iba prepracovaným dizajnom strešného spojlera, ktorý okrem športovejšieho štýlu získal aj lepšie aerodynamické vlastnosti. 
Opel Astra na diskoch Steinmetz ST10 Bicolor


Do tuning programu novej Astry zahrnul Steimetz premiérovo uvedené disky kolies ST10 v "bicolor" prevedení, ktoré sú pre Hatchback dostupné v rozmere 8.5J x 19". So zálisom ET39 a pneumatikami rozmeru 235/35 R19 môžu byť atraktívne päťlúčové disky ST10 na Astru nasadené bez akýchkoľvek dodatočných úprav. Ponuka diskov kolies samozrejme obsahuje aj predchádzajúci model Steinmetz ST7, dostupný v rovnakom rozmere.


Perličkou v zozname úprav novej generácie modelu Astra je displej zobrazujúci aktuálne zaradený prevodový stupeň manuálne radenej prevodovky. Zaujímavé riešenie, ktoré Steinmetz predstavil už v poslednom modeli Corsa, sa dodáva v podobe decentného kruhového ukazovateľa na stredovej konzole. Malý displej trvale zobrazuje aktuálne zaradený prevod, pričom vodič si môže individuálne prispôsobiť farbu jeho podsvietenia.         

 


Zdroj: Steinmetz Opel-Tuning
Foto: Steinmetz Opel-Tuning



Video Opel Astra J tuning Steinmetz:
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz
Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz
Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz
Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz
Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz
 
Opel ASTRA 2010 tuning Steinmetz
 
Komentárov
Pridať Nový Vyhľadávanie RSS
Pridať komentár
Meno:
Email:
 
Názov:
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock:
:X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s:!::?::idea::arrow:
 
Prosím zadajte anti-spam kód, ktorý sa nachádza v obrázku.

3.23 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."